Over ons

?>

                       Ons verhaal 

Ons team bestaat uit 4 gemotiveerde mensen, Roxanne Grootjen, Marit Sloot, Maurits Geugjes en Wesley van den Hooren. Wij zijn allemaal zeer gemotiveerd om een boot te maken. Onze vriendengroep is al ontstaan in het eerste leerjaar op het HMC. We hadden nog geen idee welke keuze we zouden gaan maken in de tweede. De keuze die we wilden maken was de botenbouw in gaan of toch gewoon door gaan met het meubel maken. Midden in het tweede leerjaar is het allemaal begonnen. Maurits kwam met het idee om een boot te gaan maken voor zichzelf. Hij wil een eigen gemaakte boot hebben, en daarom heeft hij ons gevraagd om mee te gaan helpen met het maken van de boot. Dit vonden we geen gek idee en zijn ermee akkoord gegaan. En nu is het dan zo ver om de boot te gaan maken, we hebben er zin in! 

Marit Sloot

Ik ben Marit Sloot en ik ben 19 jaar. Ik heb voor botenbouw gekozen omdat het mij een leuke uitdaging lijkt om met een groepje een eigen boot te bouwen. Ik kijk er naar uit om samen met dit groepje de aankomende twee jaar samen aan de boot te werken. En ik hoop dat ik veel ga leren de aankomende twee jaar.

Roxanne Grootjen

Ik ben Roxanne Grootjen, 20 jaar oud en ik kom uit Zaandam. Ik heb voor botenbouw gekozen omdat ik het erg interessant vind en ook omdat er een goede uitdaging is. Ik heb er geen verstand van dus ik hoop dat ik deze aankomende jaren veel leer en ook natuurlijk om een leuke boot te bouwen samen met mijn groepje. 

Maurits Geugjes

Mijn naam is Maurits Geugjes, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Voorschoten. Ik heb voor botenbouw gekozen omdat ik sinds jongs af aan al veel ervaring heb met watersporten en daar altijd mee bezig ben. Daarom leek het mij een perfect idee om samen een houten boot te gaan maken, en zo via deze opleiding meer over boten te leren.

Wesley van den Hooren

Ik ben Wesley van den Hooren, ik ben 20 jaar en kom uit Nieuwkoop. Ik heb voor de botenbouw gekozen omdat het mij een echte uitdaging lijkt en ik het ook altijd leuk vind om met boten bezig te zijn. Ik heb ook zelf een boot waar ik af en toe wat aan werk. Voor het aankomende jaar hoop ik veel te leren en hoop ik een mooie boot neer te zetten.

GCWA4810

Onze eigen team T-shirts! (oude variant)

EWEC4501[1]

Team T-shirts (nieuwe variant)

MHSL0878[1]